Surfin Bird

HAHAHAH, döööör.

Ojojoj,

Ojoj, blev faktiskt att jag bloggade idag. Mamma lät mig vara hemma och plugga till 11 och sen började proven.. Först matte, som gick hyfsat bra och sen SO, som gick mindre bra. Vi får i alla fall se hur det gick :) Öhh, svensk prov imorgon och jag har inte börjat plugga GREAT! Ska kolla film sen så tar jag tag i Svenskan!
Godnatt! :D

Åhh, vi alla älskar historia, inte sant? O...

c360_2011-10-262 (MMS)

Åhh, vi alla älskar historia, inte sant? Och just för tillfället menade jag det inte. I alla fall, det är vaf jag sitter och håller på med nu, och kommer att göra i några timmar framåt. Så hejdå bloggen för idag och antagligen imorgon.


I want to remeber....

I want to remeber how life feels,
just sleep, be with friends anda for ones forget school for just some days...
Ska bli så jädrans skönt med höstlov nästa vecka HELLYEAH. Ska sova, sova och sova ännu mer. Då ska jag skita i exakt ALLT som innehåller skola (förutom de roliga sakerna ;)) Sen ska jag träna på dansen, och sen ska jag umgås med LIZZ och HANNA och ALLA ANDRA VACKRA VÄNNER JAG HAR! LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR.
Men nej, vill man ha lov så måste det såklart komma prov.. Så pluggpluggplugg nu de 3 sista dagarna sen ÄT MIN BAJS skolan!
HEJDÅ!

HAHAH, awkward

HAHAHAHHAH, dör lite....
Killen till höger bara: Vad heter du
VÄnster: Tystnad... Tystnad under lektionen är mitt namn..
ASSÅ HALLÅ? xDD
De märks att han inte brukar umgås med socialt folk... O.^

gülligt

Jag kan vara glad, jag kan vara arg, jag kan vara ledsen, jag kan vara sur, jag kan vara hel & jag kan vara halv, jag kan vara den enda, jag kan vara den andra, jag kan vara den tredje. Jag kan vara någons, jag kan vara dens, men jag kan aldrig vara din..



DÖR


Nej, jag är inte blondin!

HAHAH, Det var folk som inte trodde på att jag färgat mitt hår. Erkänner själv att förra bilden såg helt photoshopad ut, men nej. Det är det inte! Bara för det så får ni se tydligare bilder :D

Hajhaj, sitter just nu inne på en teater/m...

2011-10-23_16_28 (MMS)

Hajhaj, sitter just nu inne på en teater/musikal. Legally blonde, just nu är det paus. Men börjar nog nu :-)


ni blir de "första" som får se detta!

Som ni vet så har jag ju färgat mitt hår, och tänkte faktiskt visa det :D
Ni blir de första som får se min hårfärg, förutom två av mina vänner och sen min familj ofc :)
KÄNN ER HEDRADE!

färgning Deluxe

Håller på att färga håret igen. Antagligen så kommer det inte vara något blont kvar när jag tar ut det. Blir nog att vi ska till vellinge blomman och där har en utställning med halloween saker så säg hejhej till att kolla på den ;) Åhh börjar närma sig att ta ut färgen nu så ska gå nurå. Hejdå :)

Mitt hår är FAILAT!

Hmmm,
har typ nyss färgat mitt hår, eftersom att inte hela burken räckte för hela håret så är mitt hår "brunt" på ovansidan och typ blondt på undersidan. Det går inte att ha mer failat hår än mig nu... Men imorgon, då har mamma lovat mig mer färg och då ska mitt hår bli brunt! Vi tar och säger ett sista farväl av mitt blonda(det var inte ens blondt?) hår och ger det bruna ett stort VÄLKOMMEN IN!
Puss

FYFAN DETTA SKULLE INTE SUTTIT FEL

KIM DOWN DUNPARKA
Åhhhh, något jag vill ha är en McKinley jacka!! Så fina och så varma!

ångest, och ännu mer ångest

Bloggen har varit "lite" nere nu de senaste dagarna för att jag varken har orkat eller brytt mig om den. Känner bara att jag har sjukt mycket ångest nu, mer än halva terminen har gått och det känns som om jag inte kommer klara av de betygen jag vill nå upp till. Ska snart på prao och sånt sen ska vi på gymnasiemässa och sen ska vi välja gymnasie. Fett ångest, jag funderar på VAD? och VILKEN? skola jag vill gå på. Känns som om jag aldrig kommer kunna välja. Jag orkar inte ens kolla i katalogerna, de ger mig bara ångest... Men aja, får ta och kolla nu, måste ju trots allt välja till slut....
Klaga inte om jag inte bloggar, har faktiskt ett liv också ;)
Pusshej

jag känner mig ändå ganska nöjd..

Hade tänkt sova nu, men tänkte bara skriva att jag ändå är nöjd med bloggen nu.
Jag försöker uppdatera såfort jag orkar, och det verkar ge resultat. Har fått lite mer besökare kulkul, och ja, det är bra de hihi ^o^
Godnatt'



When someone tells you life is hard. You s...

When someone tells you life is hard. You say compared to what?


Life is like a book no matter how many smi...

Life is like a book no matter how many smiles and tears there are, its always got to end.


Godmorgon fowks. Öhh, idag blir det att ma...

2011-10-15_17_10 (MMS)

Godmorgon fowks. Öhh, idag blir det att man åker till mormor. Så får vi se vad som händer där :)) Öhh, eftersom att jag vaknade nyss så ska jag käka frukost nu så kanske blogga mer ikväll :))


Hon påminner ändå lite om scooby doo!?

2011-10-15_17_09 (MMS)

Hon påminner ändå lite om scooby doo!?


öhhhhh....

fotade innan idag, och jag tänker faktiskt lägga ut de. Men problemet nu är.. Var har jag lagt min mobil??? Ska leta upp den snabbt sen så lägger jag in bilder!!! :D

slapp dag.

Idag har jag inte gjort något speciellt, har bara varit hemma och tagit de lugnt. Skönt!!
Nu ikväll var jag på hemmakväll och köpte med mig hem 1 kg godis och en chipspåse, MMMUMS!! Tänkte ta och kolla på you got served nu :)

Godkväll!

galen dag med galen brud

Halloj,
Varit på burlöv som vissa kanske fattade? Men i alla fall, vi hade värsta problemen med att hitta rätt tåg dit.. Jag och Hanna är bäst, det kan jag lova ;) Men där slutade de med att vi handlade presenter till en fest imorgon, och sen handlade vi till oss själva också såklart ;)

go fika..

go fika på espresso house i burlöv ;-)

Svar till en person som kommenterade:
Öhh, där la skor i :)

streetdance 3D

Såg nyss klart filmen streetdance 3D, en RIKTIGT bra film som handlar om dans såklart. Dog lite när jag såg den, riktigt sjukt hur de dansade. Asså att kunna dansa så hade varit en dröm hah!
Har ni inte sett den så se till att se den!!!

tough words..

Accept that some days you're the pigeon, and some days you're the statue...



jag är så jävla trött på det..

godnatt alla,
vill typ bara säga... att jag är såå jävla trött på WORDFEUD så det inte är sant. Jag lovar jag får fler ansökningar att spela wordfeud än sms, fatta hur störigt det är... Dessutom så blir man helt förvirrad och sen får man DAMP på det också. Menmen, sånt är livet. Ses någon dag ;)

söndag idag då..

Morgon, Slutet av denna tråkiga helg. Vad kommer hända idag då? åh söndagar är alltid så trista :-( hejdå :-D

kan alla sluta med att äga ut mig...

öhhh,
har ingen humor just nu, så kommer låta ganska sur.. Dagen har tillbringats med familjen, som jag nog skrev i något inlägg så fyllde min bror år IGÅR. (Det är den 9:e nu ;)) Och jag har faktiskt städat mitt rum, det ser ändå hyfsat bra ut nu ;) Och till min rubrik nu, jag spelar då wordfeud, och jag är nog den sämsta personen någonsin på ord och jag förlorar ganska stort mot mina vänner.. Det irriterar mig ganska mycket HAHA!
Godnatt


Random bild I knöööw

Åhhh, jag orkar inte mer..

Asså jag är helt fäst vid Taking picture och Last Dance med Chris Mhina.
DEN KILLEN ÄR FETT FIIIN! Han har världens gulligaste dialekt också. Hade seriöst dödat för att få se honom på riktigt!! :D

PUSShej

ingenting blev som förväntat..

Till en början vill jag säga att rubriken inte hört till något av det jag skriver om nu xDD
Kärlek är som skuggan, vill du nå den så flyr den, vill du fly så följer den dig

Öhh, har ganska tråkigt nu och jag har brist på liv...
Typ det jag har gjort idag har varit att kolla på film, och lyssna på musik. Vad ska jag göra resten av helgen? Funderar på att åka en snabb runda till stan imorgon eller något. Vill verkligen ha ett par byxor från Vero Moda, och sen så fyller ju min bror år.
VAR BARA SÅÅÅ TVUNGEN XDD

totalt brist på liv, märks det?

Tjolahop, slänger in ett fint inlägg här för att ni ska kunna se hur tråkigt jag har... Aja det är inget jag kan hjälpa så lev med det :-) kommer lite bilder här också :-D

för att jag är den snälla personen jag är.


-Bara för att jag är den snälla personen jag är så slänger jag in ett inlägg här,
med bilder på min älskade hund DIVA. Hon är fett grym! Just därför fick hon komma
med i inlägget. Funderar på om jag ska lägga in inlägg fast just mer som en WANNABE
"fotoblogg"? Aja, ska sova nu. Fixade till och med lite nytt på bloggen :D Byter nog till
HALLOWEEN!!!! PUSSHAJ

RSS 2.0