Jag tror jag är.....hungrig.

Jag tror att jag snart ska äta för jag tror att jag är hungrig, om jag äter så kommer jag må illa och om jag inte äter så mår jag illa, hatar när vissa dagar är så HAHA. Men heter man Melissa så orkar man ALLTID äta :)
Men mat är gott.

Måste också göra min jävla prao-rapport ... :(


Hejdå


Sista dagen i skolan,

Shabala,
Ursäkta för fålig uppdatering, men jag har varit ute och skaffat mig ett "liv" haha. Var ute med Hanny och som vanligt babblade vi om allt möjligt. Gick runt lite och så, såklart kunde inte Marcel och Emil är bara för lat för att komma ut. Men.... vi är vana vid att ingen av de kan.
Kommer inte någon outfit och så idag, men jag hoppas ni klarar er?
Ska i alla fall åka och klippa mig imorgon och de ska bli kortkort och hoppas nu de blir fint :3

Godnatt! :D


Shit bara jag som märker det?

Ohoo, så mycket jag har fixat på den senaste tiden. Fotar som en galning, bloggar som en galning, har börjat redigera och jag pillar hela tiden med bloggen. Vad fan hände egentligen med mig? haha xD Men hoppas ni är glada över det för det har börjat bli ganska kul att blogga igen :)

                                                                    

En cool en,..

En kvinna gick nerför gatan när hon tilltalades av en smutsig hemlös kvinna som bad om lite pengar till mat. 

Hon tog fram sin plånbok, tog fram en hundralapp och frågade: ”Om jag ger dig dessa pengar kommer du då att köpa vin för dem istället för mat?”

Nej, jag var tvungen att sluta att dricka alkohol för flera år sedan!” svarade den hemlösa kvinnan.

Kommer du att shoppa istället för att köpa mat då?” frågade den andra kvinnan.

Nej nej, jag slösar ingen tid på att shoppa. Jag lägger all min tid på att försöka överleva!” fick hon till svar.

Och du kommer inte att lägga pengarna på en skönhetssalong istället för på mat?” frågade kvinnan med hudralappen.

Är du TOKIG?!” svarade den hemlösa kvinnan. ”Jag har inte fixat håret på 20 år!”

Vi gör så här” sa den andra kvinnan och stoppade ner hundralappen tillbaka i plånboken. ”Jag kommer inte att ge dig dessa pengar. Istället så ska du följa med mig och min man ut på middag ikväll.”

Den hemlösa kvinnan tittade chockad på henne och sa: ”Tror du inte att din man blir vansinnig om du gör det? Jag vet att jag är smutsig och jag stinker förmodligen rätt mycket.” 

Det är okay. Det är viktigt för min man att se vad som händer med en kvinna som har slutat shoppa, slutat fixa håret och slutat att dricka vin.”

Riktigt COOL berättelse faktiskt :)


Dagens outfit


Tights - Gina tricot
Linne - Gina tricot
"överdragströja" - H&M
Ja, jag hade det igår också men jag var bara hemma igår så orka bry sig om jag använde det idag också!

Lite kul :)

Alltså jag har beslutsångest, ska jag klippa håret kort eller ska de vara som det är nu? Det är riktigt snyggt med kort och snelugg men jag vet inte... Men här kommer lite bilder på mig och JA, jag har "fixat" de lite :)


Och JA, jag "putar" med läpparna och det är MENINGEN!

Enjoy :)

Ut o steker

Hejhej,
Sitter ute på balkongen och steker som fan. Riktigt skönt väder, och ska plugga lite och sånt sen ska jag ut :)
Skönt att det bara är imorgon kvar i skolan och sen harvi lov till Tisdag (alltså vi börjar på tisdag igen). Snacka om att jag ska steka ute i solen om det är lika fint varje dag :D Nej, nu måste jag börja med läxan :)

Hejdå! :D


She’s got her lipstick on....

Asså denna låten har fasnat i mitt huvud sedan vi åkte bil hem.. Och nu sjunger jag den hela tiden xD HAHA




Dagens outfit

Var till och med SÅ duktig att jag fotade en dagens outfit också :) Fyfan vad jag är duktig :D



"överdragströja" H&M
Byxor - Stadium
Klocka - Födelsedagspresent men antar Ur & Penn
Linne - Gina Tricot

Je ne pourrais jamais faire sans toi

Helt random rubrik och INGEN fattar den, förutom de som kan franska och google translate :3
Tänkte lägga in lite bilder från helgen. Har faktiskt redigerat några bilder för jag bara skulle pröva de. Slutade en aning dåligt men jag hoppas de blev bra :)

      
Och för er som kanske inte förstår så måste du TRYCKA på bilden för att se en större version av bilden.
Enjoy :)


Trevlig helg

Hejhej, har verkligen inte kunnat blogga på hela helgen för har varit utan internet. Men vi är på väg hem nu. Har suttit i bilen i runt 1 och en halv timmer. Är väl hemma snart? Menmen, har haft riktigt kul i Blekinge med folket :) Typ vi har bastat cyklat runt och fotat och spelat kort i timmar. Fett kul för vi började spela stress runt halv 12 på natten igår och sen spelade vi till typ halv 4 så sjukt xD Mer kommer när jag får datorn där hemma. Jag bloggade fort nu för att hanna dampade för hon besökte hela tiden min blogg men aldrig något nytt så ENJOY hanna :D

Påväg till praon.

Sitter på bussen nu och jag lär väl vara framme runt 55 eller så. Haha, alltså ni skulle sett min reaktion när jag vaknade imorse. Mamma väckte mig och jag kollade på min klocka i mobilen. Klockan var då "9" men sen sprang jag ut i köket för jag trodde jag var sen och så kollade jag på klockan och så står den på 7. Går till min mamma och frågade vad klockan var. Hon bara 7 jag bara aha, men i min mobil står det 9 hahaha xD Men egentligen gjorde de inte de. För jag drömde att klockan var 9 för att slippa kolla den ordentligt HHAHA asså shit! I alla fall byebye

Jag är COOOL :D

Bara för att jag är sååå COOL så lägger jag in denna fina bilden på mig xP


(Klicka på bilden för förstoring!)


Slänger väl in ett inlägg nu,

Hejhej,
Ska alldelles strax sova, ska bara tvätta bort sminket och sen sova :3
Är tröttare än tröttast, ganska "rolig" dag idag, såklart för att Linnea var med mig i stallet. HAHA vi två är oslagbara haha xD Men i alla fall

Godnatt ! :D

Nu måste jag sova

Godnatt på er,

Är tröttare än tröttast och måste orka med dagen imorgon oxå ...

Hejdå Godnatt! :D

Ohoo, vad jag vill ha

Hejhej,
Tänker inte blogga om något speciellt idag, har verkligen ingen lust :P

Men i alla fall, en sak jag tänkte på idag är till vintern. Då hade jag velat ha en sån BLÅ canada goose jacka, SÅÅ mysigt. De är helt varma och bekväma också ;) Soft :)

Canada Goose Expedition Parka

Segare än segast

Sitter och segar efter en låååååång dag, vaknade försent stressade som en idiot, glömde bort mitt busskort ååå så typiskt mig.... Men sen så träffade jag på Linnea riktigt schysst tjej och vi är "likadana" (alltså lika konstiga hahah) Men hon var i alla fall riktigt snäll :D Så nu slipper man vara ensam i stallet ;) Sen fick vi mocka ut 2 boxar som tog ungefär 2 och 1 halv timme -.- Kommer hem runt halv 5 och så börjar familjen dampa och så sticker jag ut med ..... HANNA och EMIL :D Hahah, sålänge sedan jag var med Hanna :( Dåligtdåligt. Nu är jag i alla fall trött, ska äta en snabb runda och sen blirre nog sängen för mig ;)


Godnatt! :D

Jag lever :)

Hejhej,
Tänkte bara blogga och visa att jag lever :')
Blev en helt "random" dag idag, stack ut med Emil och Hanny gick till Marcel och sen började de regna när vi grillade (HAHA). Sen stack vi ut och så..... ÖSREGNADE det.. Typiskt... Jag hade mina vita ballerina och de är fortfarande lika blöta ...:( Och sen så gick vi in när det började avta lite och Hanny stack hem och sen deckade jag hos Marcel (HAHA) Menmen, skulle egentligen ha varit med någon annan idag men det verkade inte som om de blev av? Vet inte, men hoppas det kommer fler gånger :'D
Hejdå! ;D

Boogie baby

Hhah, denna ungen är riktigt söt och rolig (kass humor!!)

                             

Känner att de var längesedan ;)

Hejhej,
Förlåt för att jag inte uppdaterat. Men igår var jag ute med Hanny, Emil och Marcel, hahah snacka om att vi hade roligt ;) (inget misstolk!!!) Typ vi gick till någon godisaffär vid Ikea så jag kunde köpa tuggummi och stack vi till någon sjö/damm där "vi kastade" macka, och sen började jag och hanny putta ner killarna till vattnet vilket inte var lyckat för de tog oss istället och sen gick mina vita ballerina isönder :( Bara lite men ändå, dålig skopunkten kvalité!!

Menmen, vaknade för en halvtimme sen och gick ut med hunden och nu sitter jag här och skriver för er skull ;)
Tänkte lägga in bild på min klänning och lilla mig som är inte finns med ;) Hihihi,

 (Klicka på bilden för större bild!)

Sista dagen på prao innan...

Hallo,
Sitter och snackar med en kompis om det som "kommer" hända imorgon. Alltså NEJ, det kommer inte att hända vad tror ni? Alltså jorden går inte under det kommer isåfall dröja flera år till och med kanske miljoner år :P Så NOT TRUE STORY!
Iallafall, hade Popeye idag när vi red, han vägrade först på det högsta hindret men sen hoppade han ett lite lägre hinder. Det var kul att rida igen måste jag säga :) Ganska rolig dag också idag, men är trött som fan. Kommer nog decka när som. Skulle ha gått ut med kompisar men jag orkar verkligen inte idag.
Fick btw, min klänning som jag beställde i onsdags riktigt fin. Bilder kommer ikväll (JAG LOVAR!). Saken är den om jag ska ha klackarskor eller vanliga sandaler (till skolavslutningen).
Prao nästa vecka igen i stallet ;) hihii, kulkul :)
Hejdå :D

Längtar till imorgon

Isssh, längtar jätte mycket till imorgon för då ska vi få rida ;)
Och sen så är det slut på prao för denna veckan.
Ska alldelles snart gå och lägga mig. Håller på att småsova, så bäst att gå och lägga sig istället. Jag lovar att imorgon så ska jag lägga in bilderna. :)
Godnatt



KuligDagIdag:D

Hejhej,
Idag har det faktiskt varit riktigt roligt. Jag har börjat komma in i jobbet lite mer, förutom på morgonen. Men jag har börjat orka mer (HAHAHA). Innan blev jag anfodd av att sopa gångarna men nu så blir jag inte de ^w^ Fick även reda på att vi skulle få rida imorgon. Jag ska antagligen rida Popeye, men jag vill ha Pamira :) Ska fråga imorgon ^w^ Menmen, måste antagligen hämta mina ridskor eftersom att Lizz är så duktig på att komma ihåg sms:en man skriver till henne ;) (Y)


Hejdå

Imorgon är det fredag !

HAHHHAHA, asså detta klippet är ..... CP. Fattar inte hur folk hittar allting xD



Nöjd :'D

Hihihi,
Bara för att jag kände för det så fixade jag mosters blogg. Kodning och header och allting! Så himla nöjd över det. Kanske lite mörkt och trist men jag ändrar det med tiden :) Man kan undra vad som flög i mig när jag bara satte mig och gjorde den.. :O Hoppas hon blir nöjd. Godnatt! :D



Roligaste dagen av ...

Hejhej,
Idag har jag varit riktigt glad. Vi fick göra riktigt roliga saker på praon idag. Vi fick leda små ungar som red de små ponnysarna och sen en större skolklass med de större hästarna. Och vi fick släppa in och ut jättemånga hästar. Både privathästar och ridskolehästar. Riktigt kul, hoppas på lika rolig imorgon :)
Förlåt för att jag segar med att blogga, men jag har annat att göra än datorn. Bilder kommer någon dag när jag orkar lägga in de på datan :)

hejdå ! :D


  
Sugig kvalité men de är tagna med mobil för 2 år sen :P Men
b.la. dessa 3 hästarna fick vara med de små ungarna :)

Dag 2 på PRAO

Jag är ganska nöjd över mig själv som ens orkar vara kvar i stallet med 8 hårda timmar.
Alltså det är inte ens kul, för jag och min kompis får göra allt det jobbiga. Och tro mig det är jobbigt!!
Har tagit ut Mynta och Maggan (hästar) med Ader (min kompis) och senare fick vi ta in de också. Såklart har det pissregnat och vi var ju tvugna att gå ut i det. Sen fick vi b.la. sopa, strö halm i flera boxar, mockat ut ALLT ur en box strö halm i 2 andra uttömda boxar. Asså tro mig jag ville ,
Nu sitter jag hemma som en död jävla ko, har nyss ätit och så, då blir man såklart ännu tröttare. Men ska snart till stallet igen. Ska träffa Lizz :D Det ska bli kulkul ^W^
Soo Byebye!  ;)

1:a prao dagen avklarade..

Hejhej,
Har haft en helt underbar dag i stallet idag. Men ganska jobbig HAHA. Gjort allt möjligt nästan. Men vi började med att vara där 8 och så stödde vi halm i flera boxar. Sen så tog vi ut hästar och in hästar. Sopade gångarna och när det var klart så ryktade vi flera hästar. Tog in fler hästar oc tog ut en del till. Sen runt halv fyra fick vi gå ut med två hundar. Alla bilder kommer senare :) Nej, nu ska jag gå. Hejdå :)

Nuså ska jag...

Nu så bestämde jag mig för att jag ska bädda min säng efter tvätten. Och sen ska jag göra te och sen ska jag drömma om john blund (eller inte.) Men jag ska i alla fall sova efter allt. Hade tänkt mig att gå upp runt 6 imorgon för att jag ska hinna med allting. Sen så går bussen 38, och så jobbar man till halv 4 -.- Menmen.


Godnatt! :D


Sista dagen innan...

Hejhej,
Ska alldelles snart gå ut med hundarna ska bara föna håret fort.
Och sen imorgon börjar jag......PRAOA :) Hoppas på att det ska bli så kul som möjligt.
Jag kommer antagligen att berätta mer imorgon om vad jag fick göra med mera. Så, nu måste jag gå.
Hejdå :)
Fick bli lite bilder på hästar nu, för det har aldrig hänt förut. Men det
ska de bli mer av ;) *hihihi*

Eric Saade kom igen!

Yeeeey,
Vi ligger 3:a i Eurovision song contest. Men vi kommer inte att vinna :( Men vi hoppas fan på de bästa! 12:or ut nu förhelvete! :D Iaf, Go saade go, go. Nu ska jag gå och kolla klart poängen ;)

Puss

hejhej fina väder :(

Hejhej,
Första blogginlägget för dagen har varit så segt idag har varit så himla trött så jag somnade någon timme vid 12. Har inte gjort speciellt mycket förutom att ha kollat på tv nästan hela dagen. Just nu kollar jag på Tonårslivkanal 5. Den är faktiskt ganska rolig hahah. För er som inte sett den borde se på den :D


Hejdå :D


Riktigt fet eftermiddag/kväll

Hejhej,
Jag kommer sega med bloggandet en tid framöver så ni vet. Men som sagt åkte jag till min kompis och SHIT så ballt vi hade, HAHA vi dampade seriöst loss, och sen "skulle" vi ha tittat på film, men det blev inte av för ingen pallade se den, Scream4. Riktigt torr film måste jag säga!
Men som sagt kom hem runt 10? Och sen så har jag inte gjort så mycket mer idag :)

hejdå :D


Fredag, den 13:e

Hejhej,
som alla kanske ser så är det fredag den 13:e (otursdagen). Har det gått skit för er idag eller något? :)
För mig har det gått ganska bra men ganska dåligt också. Har fått ont i ryggen som in i helvete och så gick mitt Fransk prov åt helvete. Men hoppas på det bästa. :) Ska nog tillbringa kvällen med vänner antar jag, så det blir väl kul? ;) hihi

Hejdå :D


Nej, jag ska inte sluta ;)

Hihihi, som vissa kanske förstått så tänker jag INTE sluta med att blogga. Det är ganska kul och underhållande så jag orkar inte lägga ner ;)

Men har nyss sett klart Glee S02E20, faktiskt riktigt bra, innan det så höll jag på med Franskan. Jag kommer få IG på det provet.. Kan verkligen INGENTING, och jag funderar stort på att flytta över till Engelskan. Men det får vi se med det också :) 

Men ska sova nu, lång dag imorgon...
Godnatt :D



Fick bli en bild på mig, hästen och lilla katten :D

jobbig dag..

Hejhej,
Sitter vid mosters data för jag pallar inte sätta igång min.
Asså jag måste påpeka en sak. Jag har beställt 3 par jeans från HM shop online. Jag skulle ha fått allting vecka 18 men sen ändrade de till 20 och nu vecka 21? ASSÅ HALLÅ?? VAD FAN HÅLLER DEM PÅ MED? Får seriöst riktigt damp på de. Jag svär jag kommer snart ringa till den jävla butiken.

 

Hejdå :)

 


Hello, sega blogg ;)

Segat med bloggningen idag, I knööw.
Men det är mycket som händer nu veckan innan vi ska ut och praoa. Tänkte mest bara säga vart jag fick sommarjobb någonstans. Jag fick det på ett hunddagis :) Inte direkt vad jag förväntade mig men det är väl helt ok? Jag ser fram emot lönen så ;)

Hejdå :D

En bild från Holland på hotellrummet ;)

Glaud Chey här

Yeey heeej alla,

Är ganska lycklig just nu, fick reda på att jag har fått sommarjobb men vet inte var ännu. Får mer information imorgon. *SMILAR*
Hade tänkt åka ut i stallet till Lizz idag ska bli kul att träffa henne igen ;)
Men ska gå och byta om till ridkläder och sen ska jag käka ;)

Hejdå :)

Dåså, då var det klart

Hejhej,
Har nyss suttit och pluggat in SO och gjort lite Engelska. Har prov i so imorgon och jag hade inte ens börjat förrens idag. Så nu kan jag det (antagligen). Men nu ska jag alldelles snart gå och lägga mig så jag kan stiga upp tidigt imorgon.


Hejdå :)

 
Lite kul bilder fick det bli :D
 

Spotify Unlimited

Hejhej,
Stolt tjej här, mamma gick med på att jag fick Spotify Unlimited för att vi ska kunna lyssna på musik hur mycket vi vill, asså seriöst så SNÅLA de som har spotify är. 10 timmar per månad och man får bara lyssna på EN låt FEM gånger, snacka om att de tjänar pengar men,men
TACK MAMMA, du räddar ens liv :D
Btw, mamma skaffade blogg, www.gurkiis.blogg.se, ska fixa hennes blogg och moster's www.peaklinda.blogg.se

hejdå :D

Vilket är bäst? Detta?  eller DETTA?--

 

How I meet your mother

Ska alldelles strax gå och lägga mig, var bara så himla tvungen att se klart på How I meet your mother. Det var nog en av de roligaste avsnitten på länge. Det fanns typ en kille som de kallade för Scooby sen de bara han är som en hund. Och sen så typ smet han och de bara scooby scooby och så sa de till en tjej som heter robin "scooby is gone someone forget to close the door." asså såå sjuk den var. Men godnatt :D

Nu äntligen :D

Hejhej,
Nu har jag tagit mig tiden att fixa klart bloggen. Allting kommer sitta uppe ett tag framåt för jag inte har lusten att sitta och fixa någon ny. Var det bra?
Men en sak som jag inte kan göra är att ändra i "kodmallar" jag kan inte spara för då kommer det upp något om att det inte går att spara och "ERROR" asså hallå?
Men om det går så fixar jag det imorgon :D
Hejdå ;)

Vad tycker ni?

Hejehej,

Suttit och gjort en ny header och lite nykodad, mer ska fixas så jag är såklart inte klar ännu ;). Men jag hinner inte mer just nu för jag ska till mormor senare. Vi ska grilla :) Ska nog ta och fota lite också. Men nu ska jag alldelles snart in i duschen.
Men ni får gärna lämna en kommentar om vad ni tycker om den nya headern ;)


Hejdå :D

Ohho, jag har varit ute under helgen,...

Hajhaj,

Skit roligt att vara ute med Emmy och sen så kom Crille, haha
Först snackade vi bara sen stack vi till IKEA och åt, sen stack vi till någon trappa och snackade och sen stack vi hem, haha. Det var nog länge sedan jag var ute under en helg. För jag brukar oftast inte ha någon att vara ute med xD (MOBBAD).
Nu så ska jag antagligen sätta mig och kolla på film, vet inte vilken. Men någon blir det.

Och jag har tänkt på att stänga ner hela min blogg för någon månad/vecka för jag orkar verkligen inte med det. Men det blir antagligen så. Kanske öppnar bloggen igen senare när jag känner för det. Men ska tänka på det. Ni får besked på Måndag tror jag. :)

Hejdå :)

Nyss hemkommen

Var nästan precis på en uppvisning och kollade på min kompis när hon dansade.
Nu ska jag snart ut igen, med JOJO och VIKI :D Sååå

Szia :D

Vad ni är dåliga :(

Asså shit, så kassa ni är på att kommentara och besöka :(

Men, hejhej.
 
Soft dag och blev klar med min klänning på syslöjden :D hahaa, det ska komma in bilder på både skorna och klänningen IDAG! :D

Ska gå och kolla på någon slags dansuppvisning idag, och sen vet jag inte vad mer jag ska göra.. :/

Men nu ska jag snart gå och fota lite :D

The day today

Hallojsi,

Ganska normal dag idag, men kall som fan :( Men värmen kom senare mot eftermiddagen/kvällen.
Varit i stan där jag egentligen skulle klippa mig men så hade hon som vi brukar bli klippt av gått för att hon skulle typ träna :P
Så det blir en annan dag. Imorgon kommer den grymt jobbiga hunden Cila som ska vara här under helgen...

Egentligen har jag inte mera att skriva om...


hejdå :D



Då har man sett klart senaste...

Blööö,
Såg nästan precis klart Glee, asså omg vid vissa ställen började nästan jag gråta, asså OMG så jävla synd om han Sam. För er som följer den serien (en lång väg framåt ändå till sesong 2) där blir hans familj typ fattig och så blir hela hans familj tvugna att flytta in på motell. Och sen börjar han gråta. OMG, så hiimla synd :(

Då har man sett klart senaste...

Blööö,
Såg nästan precis klart Glee, asså omg vid vissa ställen började nästan jag gråta, asså OMG så jävla synd om han Sam. För er som följer den serien (en lång väg framåt ändå till sesong 2) där blir hans familj typ fattig och så blir hela hans familj tvugna att flytta in på motell. Och sen börjar han gråta. OMG, så hiimla synd :(

Då har man nya skor också ;)

Hejhej,
Ska alldelles snart kolla på senaste Glee avsnittet, sen ska jag göra min läsning som kommer ta någon timme.
Ganska dålig uppdatering idag, men har inte haft tid med datan. Slutade runt 3 kom hem åt middag, sen åkte jag och Hanna till skopunkten där de LURAR folk och sen stack vi till H&M. Såklart har jag köpt lite nytt. Får snart ännu mera pengar, vilket känns skönt ;)
Varför luras då Skopunkten?
Jo, jag var inne på skopunkten och köpte 3 par skor, det stod KLART och TYDLIGT: 199kr Prisrea, det stod på STORA skyltar mellan alla de sommarskorna. Såklart tog jag 3 och betalde för 2. Sen så skulle det ha blivit 398kr, men blev 498kr, såklart börjar man tänka då. Då såg vi att 2 av skorna kostade 249 KR? Och då gick vi in och frågade om det. Och då svarade hon "Ja, de är inte på rean". Men NÄHE? VARFÖR STÅR DET DÅ TYDLIGT ATT DET ÄR PRISREA?? ASSÅ HALLÅ KAN NI INTE TÄNKA? Fatta hur länge jag grubblade över detta. Jag var så jävla förbannad. Jag lämnade tillbaka ett par skor för att de LURAR en! ÅHH, grymt jävla förbannad! ÅHHH GRR..
Hejdå :D
Bilderna kommer senare ;)

På lektion

Sitter på lektion , so-lektion. Det är riktigt tråkigt. Jag är riktigt hungrska stiig och just nu vill jag bara äta. Åt inte frukost så...ska sticka nu. Hejdå :D

Omg, titta vad jag hittade :O

Asså shit, var inne på en sida och då hittade jag dessa:


Riktigt snygga färger, och speciellt nu till sommaren :D


ÅHHH OMG

JÄVLA SKIT!

Detgårinteattskrivainlägg-.-


Tja, gött folk.

Tjaa,

Lugn dag idag, vilket är så himla skönt. Inte speciellt mycket läxa förutom läsning och engelska. Så ja, Isssza goes plögghest idag och imorgon. Det innebär att = Isssza kommer vara "offline" de största delen av dagarna. Måste verligen ge gärnet nu de 2 sista veckorna innan PRAO ^ö^

Gjorde nyss pannkakor åt min lillebror som han ska ha imorgon. WOOW. Men i alla fall, nu ska jag plugga en del och sen ska jag slappa med godis och Glee ;)

Ha de gött, Hejdå ;)

En lite "finare" bild på mig ;)


Tja, gött folk.

Tjaa,

Lugn dag idag, vilket är så himla skönt. Inte speciellt mycket läxa förutom läsning och engelska. Så ja, Isssza goes plögghest idag och imorgon. Det innebär att = Isssza kommer vara "offline" de största delen av dagarna. Måste verligen ge gärnet nu de 2 sista veckorna innan PRAO ^ö^

Gjorde nyss pannkakor åt min lillebror som han ska ha imorgon. WOOW. Men i alla fall, nu ska jag plugga en del och sen ska jag slappa med godis och Glee ;)

Ha de gött, Hejdå ;)

En lite "finare" bild på mig ;)


It's raining rain, hallelujah..

Hejhej,
Hahah, min rubrik är ... konstig.. eller cool :)
Men tråkigt nog är den sann, det regnar ute och är riktigt tråkigt :( Kan det inte vara fint väder istället?
Men en sak jag är glad över är att mina saker jag beställt hos H&M kommer denna veckan ;D Som jag har längtat ;)
Klicka på bilderna om du vill se de större.
Detta är vad jag har att erbjuda under en regnig dag ;)
Hejdå :D

Då bakar man..

Håller på att baka med Linda och Hanna, både sockerkaka och kladdkaka. Det blir väl ... bra?...
Men nu ska jag gå, så hej :D

RSS 2.0